Täysin lisäaineettomat Lazzarin pastakastikkeet valmistetaan parhaista raaka-aineista perinteisillä italialaisilla resepteillä.  Ne ovat valmistettu ilman lisättyä sokeria ja maistuvat aivan kuin kotona valmistetuilta. Lazzarin kastikkeet ovat 100 % sertifioitua luomua.

Lazzarin perhe on kotoisin Napolista, eteläisestä Italiasta, jossa arvostetaan laadukkaista tuotteista valmistettua yksinkertaista, herkullista ja terveellistä kotiruokaa. Perheyrityksen ideologia on valmistaa pastakastikkeita isoäitien resepteillä.  Kypsistä, viljavassa maassa luonnollisesti kasvatetusta raaka-aineista valmistettu ruoka kunnioittaa maata ja sen viljelijöitä sekä tekee meille hyvää. 

Lazzarin perhe valitsee huolella kastikkeidensa raaka-aineiden tuottajat. Paraskaan kokki ei pysty valmistamaan herkullista ruokaa, mikäli raaka-aineet eivät ole erinomaisia. Kastikkeiden vihannekset, tomaatit ja sipulit tulevat aurinkoisesta ja hedelmällisestä Pugliasta. Neitsytoliiviöljy tulee Abruzzon alueelta, basilika Campaniasta ja chilit Calabriasta. 

Kastikkeissa käytettävä liha on ensiluokkaista; se kasvaa Lazion Sabinassa ja Toscanassa, jossa karjalla on suuret ulkoilualueet ja ne syövät tuoretta ruohoa ravinnokseen. Lazzarin pesto on valmistettu tuoreesta basilikasta, laadukkaasta neitsytoliiviöljystä, italialaisista pinjasiemenistä ja pitkään kypsyneestä Parmigiano Reggiano juustosta. Kaprikset tulevat Salinasta, Eolian saarelta, joka kuuluu Sisiliaan.

Lazzarin pastakastikkeiden numerot ovat lähtöisin napolilaisesta tarustosta La Smorfiasta. Osa käyttää kirjaa mm. oikeiden lottonumeroiden löytämisessä. 

01 “Italia” – ja sen vihreä-, valko- punainen lippu kuvastaa perinteistä il pomodoro e basilico kastiketta.

04 “O’ Maiale”- possu   

L’Amatriciana kastikkeessa on Toscanalaisen mustan possun poskea, joka antaa herkullisen maun kastikkeeseen.  

49 “O’ Piezzo di carne” - lihanpala 

Il Ragù alla Bolognese valmistetaan ulkona laiduntaneesta luomulihasta. 

50 “Il colore verde” vihreä väri  

Tuore ja aromaattinen basilika antaa ominaisvärin ainutlaatuiselle Il Pesto kastikkeelle.  

68 “Arrabbiarsi” suuttua  

Kuvastaa täydellisesti tulista ja aromikasta L’Arrabbiata kastiketta.  

27 “The capers”  kaprikset 

Aeolian saarilla kasvavat kaprikset tuoksuvat herkullisille niin kuin il pomodoro basilico e capperi kastike.  

47 “La Verdura” - vihannekset  

Herkullinen Il Ragù di verdure kastike on valmistettu parhaista ja tuoreista kasviksista.