Toscanan arvostetuimpiin pastan valmistajiin kuuluva Pastificio Artigiano Fabbri kunnioittaa vahvasti perinteitä. Pasta Fabbri on tehnyt pastansa samalla tavalla vuodesta 1893 jo viiden sukupolven ajan. Myös pastatehdas löytyy edelleen samalta paikalta Piazza Emilio Landilta Strada in Chiantin kaupungista.

Pasta Fabbrin menestyksen salaisuus on erinomaisten raaka-aineiden lisäksi suvun osaaminen ja kokemus. Jokaisessa valmistusvaiheessa käytetään vain parhaiksi todettuja käytäntöjä ja luotettavimpia kumppaneita. 

Ainutlaatuisen maun taustalla on mm. hyvin alhaisten lämpötilojen hyödyntäminen ja pastan huolellinen kuivatusvaihe. Pasta Fabbrilla on käytössä vieläkin valmistuksessa koneita 1950-luvulta.

Chiantin alueella vieraillessa kannattaa varata aikaa ja käydä tutustumassa pastan valmistuksen historiaan Pasta Fabbrin omassa museossa. Siellä pääset aistimaan todellista italialaista artisaaniperinnettä.