Intohimolla Italiaan – "Lähde mukaan makumatkalle!"

Italiassa kiehtoo se valtava intohimo ruokaan. Hyvä ruoka on rakkautta; se ravitsee kehon lisäksi mieltä, ja se tuo yhteen perheitä ja ystäviä. 

Italialaisessa keittiössä korostuu taito syödä hyvin – ja hyvällä omallatunnolla. Kaikessa heijastuu aito ylpeys laadukkaisiin raaka-aineisiin, paikallisiin makuihin ja resepteihin.

Maailma on täynnä hienoja makukokemuksia, mutta meille italialainen keittiö kaikessa yksinkertaisuudessaan edustaa todellista kotiruokaa. Italialainen filosofian mukaan kolmea raaka-ainetta käytettäessä kaikkien pitää maistua. 

Italialaisten herkkujen salaisuus on Välimeren ilmasto, joka on viljelijän kannalta ihanteellinen. Siellä viljellään monia ravinnerikkaita vilja- ja vihanneslajeja sekä hedelmiä, jotka eivät pärjää pohjoisilla leveyksillä. Italian pitkän kesän ja kuuman auringon alla kypsyvät hienot maut. 

Olivon kautta haluamme viedä teidät italiaisen keittiön tunnelmaan tuomalla käyttöösi laadukkaita ja luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita sekä reseptejä, joiden avulla loihdit alkuperäiset maut perheen ja ystävien iloksi.

Jokaisen ruoka-aineen mukana voit myös matkustella, maistaa sen alkuperän – ja tuntea paahtavan auringon.  

Tervetuloa makumatkalle!

Anne Parkkinen

Jätä kommentti

Kommentit moderoidaan ennen kun ne julkaistaan

Shop now

You can use this element to add a quote, content...