Olivo avattu – “Tutustu Toscanan parhaisiin herkkuihin”

Olivo haluaa inspiroida laittamaan herkullista ja terveellistä ruokaa. Siksi haluamme tarjota käyttöösi korkealaatuisia herkkuja suoraan italialaisilta pientuottajilta.

Uuden verkkokauppamme ja sen tuotteiden kautta haluamme välittää innostuksemme italialaiseen ruokakulttuurin, joka on meille erityisen lähellä sydäntä. 

Meidän toiveena on innostaa kotikokkeja ja perheitä viihtymään keittiössä ja nauttimaan ruuanlaitosta sekä kattamaan pöydän perheelle ja ystäville. Hyvien raaka-aineiden ja reseptien takana on usein kiinnostavia kertomuksia, joten tahdomme välittää teille myös tarinoita tuotteiden takaa.

Olivon joulukampanjassa on tarjolla Toscanan hienoimpia tuotteita. Hyvien paikallisten kontaktien avulla olemme saaneet mm. alkuperäisen cantuccien valmistajan Antonio Mattein keksit ja kakut valikoimiimme.  Ne on valmistettu täysin kotoisista laadukkaista raaka-aineista ilman lisäaineita. Ne maistuvat kuin kotona leivotuilta. 

Gonnellin suku aloitti oliiviöljyn valmistuksen jo 1500-luvulla, ja kauppaamme on saapunut erä parhaita loka-marraskuussa puristettuja uuden sadon tuotteita. Gonnellin upeat tuoreet oliiviöljyt valmistetaan juuri kerätyistä oliiveista ja puristetaan sekä pullotetaan täysin ilman happea. Hämmästyttävän tuore maku maistuu ja tuo aivan uuden ulottuvuuden moniin annoksiin keskelle talvea. 

Pasta Fabbrin artesaanipastoista puhuttaessa ei voi kuin kehottaa maistamaan niitä; valikoitujen jyvien ja hitaan perinteisen valmistusprosessin ansiosta pasta on ravintorikasta ja imee itseensä paljon enemmän kastiketta kun perinteinen pasta. Pastan maku ja suutuntuma onkin ainutlaatuinen.

Toscanalainen Pure Stagionin tapa valmistaa luonnonmukaiset hillot ja hillokkeet vie makuelämykset aivan uudelle tasolle. Pure Stagionin hillot sisältävät jopa 163g hedelmää / 100g hilloa. Ne on valmistettu Toscanan auringon alla kypsyneistä hedelmistä ja todella tuovat kesän keskelle talvea. 

Koska perheyrityksemme yksi perustaja asuu Toscanassa, on yhteistyö parhaiden tuottajien kanssa jatkossakin luontevaa. Kauppaan on heti alkuvuodesta tulossa myös muiden alueiden laatutuotteita - niin italialaisen keittiön klassikoita kuin moderneja makuja. 

Toivottavasti viihdytte makumatkallamme!

Anne Parkkinen

Jätä kommentti

Kommentit moderoidaan ennen kun ne julkaistaan

Shop now

You can use this element to add a quote, content...