Campisin perhe elää Marzamemissa, Sisiliassa tiiviissä yhteydessä maan ja sitä ympäröivän meren kanssa. Vuonna 1858 perustettu Campisin perheyritys on käsitellyt paikallisilta vesiltä pyydettyä kalaa perinteisillä, jo arabeilta opituilla ja edelleen jalostetuilla menetelmillä jo viiden sukupolven ajan.

Kaikki Campisi-tuotemerkin alla myytävä kala on kalastettu kestävistä kannoista Sisilian lähialueilta, ja se on käsin leikattua ja purkitettua. Campisi kunnioittaa terveitä kalakantoja ja käyttää vain vieheellä kalastettuja tonnikaloja. Campisin korkealaatuinen käsin leikattu sinievätonnikala, välimerentonnikala ja anjovikset pakataan pääsääntönä lasipurkkeihin. 

Campisin kotikaupunki Merzamemi sijaitsee Pachinon kunnassa, jonka kuuman auringon alla kasvaa kuuluisa Pachino IGP (protected geographical identification) tomaatti. Se tunnetaan niin Italiassa kuin maailmallakin erityisestä makeudesta ja herkullisesta tuoksusta sekä ravinnerikkaudesta. 

Pachinon punaiseksi kullaksi kutsuttujen tomaattien kiinteän koostumuksen ja herkullisen maun lisäksi niiden C-vitamiinin, lykopeeni, betakaroteeni ja mineraalien pitoisuus on erityisen korkea. Herkullisten ja ravinnerikkaiden tomaattien kysyntä on lisääntynyt maailmanlaajuisesti EU:n myöntämän IGP statuksen myötä ja siitä syystä Pachinossa viininviljelys on saanut väistyä tomaatin tieltä.

Campisin perhe valmistaa juuri poimituista ja valikoiduista Pachionon tomaateista sukupolvillta toisille siirtyneillä resepteillä monipuolisen valikoiman tuotteita täysin ilman lisäaineita, lasipulloihin pakattuna ja korkeita laatuvaatimuksia noudattaen.