Gonnellin suku on jo viidentoista sukupolven ajan pitänyt kiinni filosofiastaan tuottaa parasta mahdollista extra virgin oliiviöljyä. Toscanan johtavana oliiviöljyn tuottajana Gonnellit ovat vuosisatojen kuluessa esitelleet tuotantoon myös useita innovaatioita, jotka ovat nykyään alan standardeja.  

Gonellilla on käytössä omia patentoituja valmistusmenetelmiä, joita muilta tuottajilta ei löydy.

Perheyritykselle on kunnia-asia, että oliivit puristetaan ja pullotetaan välittömästi poimimisen jälkeen.

Kaikki tuotantovaiheet etenevät hapettomassa tilassa, jolla varmistetaan, että lopputulokseksi saadaan luonnonmukainen ja korkeatasoinen oliiviöljy. Kaiken kruunaa olliviöljypullojen korkki, joka estää takaisinvirtauksen.

Gonnellin suvun oliivitila löytyy Toscanan sydämestä, jossa huolehditaan 48 000 omasta Firenzen ja Sienan välimaastossa sijaitsevasta oliivipuusta.  Gonnellin veljekset ostivat Santa Téan tilan vuonna 1585 ja alueella on tehty oliiviöljyä jo vuodesta 1426. Reggellon tasangon mikroilmasto on juuri otollinen oliiviöljyn tuottamisen kannalta. Siellä oliivit kypsyvät 400 metriä merenpinnan yläpuolella Toscanan auringon paahteessa ja näin saavat ainutlaatuisen ominaismakunsa.