Vuonna 1938 perustettu roomalainen Sant 'Eustachio Il Caffè on käsite kahvimaailmassa. Paahtimo tunnetaan kahviperinteen kunnioittamisesta ja ensiluokkaisesta laadusta. Myös sen oma kahvila ja tuotteet keltaisine värimaailmoineen ovat maailmankuuluja.

Monelle Rooman kävijälle tuttu kahvila sijaitsee nimensä mukaisesti Piazza Sant’Eustachiolla, joka sijoittuu Piazza Navonan ja Pantheonin läheisyyteen. Vuodesta 1999 Caffèn ovat omistaneet Riccin veljekset – Raimondo ja Roberto.

Kahvila paahtaa omat kahvinsa valikoiduista ja vastuullisesti toimivien Etelä-Amerikan pienten osuuskuntien luomu- ja reilun kaupan kahvipavuista. Sekoituksiin käytetty kahvi on 100 % arabicaa, joka tuodaan mm. Brasiliasta, Guatemalasta, Dominikaanisesta tasavallasta, Etiopiasta ja Galápagossaarilta.

Sant 'Eustachio Il Caffèn salaisuus on heidän omat ainutlaatuiset sekoituksensa, jotka syntyvät jatkuvan tuotekehityksen sekä pienpaahtimon lempeän ja ainutlaatuinen puulla paahdettu  “wood roast” maku. Tuotteiden kofeiinitasot ovat alhaisia (1,18%), joten niitä voi nauttia yöunia menettämättä. 

Vuodesta 2008 lähtien Sant 'Eustachio Il Caffè on lahjoittanut osan tuotostaan takaisin Etelä-Amerikan kahvi osuuskunnalle levittääkseen reilun kaupan aatetta ja parantaakseen työolosuhteita. Riccin veljesten mukaan raaka-aineen laatu on ratkaisevan tärkeää, ja kun kaikkien kahvibisneksessä mukana olevien perheiden elämää helpotetaan, voidaan myös tuotteiden laatua parantaa.