Pure Stagioni - Maailman maukkaimmat hillot


Italialaisen Pure Stagionin hillot ovat maailmankuuluja siitä, että niissä on huomattavasti enemmän aitoa hedelmää ja makua. Firenzessä valmistettavien tuotteiden salaisuus on se, että  jokaista 100 grammaa valmista tuotetta kohden käytetään ainakin 90-130 grammaa hedelmää.  


Teelusikallinen Pure Stagionin hilloa sisältää tuplasti enemmän hedelmää ja makunautintoa kuin perinteiseissä hilloissa. 


Pure Stagionille valmistuksen lähtökohtana on luonnonmukaisuus eli tuotannossa käytetään vain muutamia luonnollisia aineosia. Valmistuksessa ei käytetä väri- ja säilöntäaineita eikä pektiiniä, joka on yleisesti teollisten hillojen rakenteen muodostamisessa käytetty lisäaine.


Toskanalainen perheyritys valmistaa hillonsa vain vastapoimituista lämpimän kesän kypsyttämistä hedelmistä ja marjoista. Hillot pakataan tiiviisiin ja ikonisiin tuotepakkauksiin, joka suojaa niitä valolta ja auttavat säilyttämään kesän maut muuttumattomana. 

 

Olivo.fi verkkokaupassa on saatavilla Pure Stagionin valikoimista klassisten ja mausteisten hillojen lisäksi myös sokerittomia vaihtoehtoja.


Klassiset hillot

Pure Stagionin klassiset hillot on valmistettu kahdesta luonnollisesta ja korkealuokkaisesta aineosasta: hedelmistä ja sokerista. Niiden ansiosta pääset nauttimaan kesäkauden parhaista mauista kaikkina vuodenaikoina. 

Olivon kaupassa saatavilla olevat maut: Viikunahillo, karhunvatukkahillo, kaakao-kastanja -hillo, herukkahillo.


Mausteiset hillot

Valikoimissamme on Pure Stagionin ainutlaatuisia mausteisia lisukehilloja. Nämä italialaisherkut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi juustojen ja lihan sekä leivän kanssa tarjoiltavaksi. 

Olivon kaupassa saatavilla olevat maut: Chilihillo, sipulihillo ja mausteinen tomaattihillo.


Sokerittomat hillot 

Pure Stagioni on vastannut yhä kasvavaan sokerittomien tuotteiden kysyntään esittelemällä oman sokerittomien hillojen valikoiman. Hillojen makeus ja koostumus saadaan aikaan luonnollisten uutteiden ansiosta täysin ilman lisättyä sokeria. 

Sokerittomat hillot sisältävät vähemmän kaloreja ja niissä on myös alhaisempi glykeeminen indeksi.
Olivon kaupassa saatavilla olevat maut: Viikunahillo, mustikkahillo, aprikoosihillo, mansikkahillo