Tule tutustumaan ja maistelemaan Olivon edustamia tuotteita Munkkiniemen myymäläämme. Tuomme premium-tason ruoka-aineita ja herkkuja suoraan italialaisilta tuottajilta. 

JOULUN AJAN lahjat kannattaa tilata lokakuun aikana. Toimitamme esimerkiksi Antonio Mattei alkuperäisiä cantucceja yrityksennne omalla logolla. Saat tuotteet suoraan sovittuun toimitusosoitteeseen. Toimitusaika 3 vkoa ja minimitilaus 48 kpl.

Ota yhteyttä niin varataan sinulle henkilökohtainen esittely ja suunnitellaan yhdessä teidän yritykselle ja budjettiin sopivat lahjat.

Anne Parkkinen // 0400-848 178 // anne@olivo.fiYRITYKSILLE
Olivo toimittaa yrityksille maistuvat asiakaslahjat ja herkkukorit henkilökunnan palkitsemiseen. Ideoidaan yhdessä tuotteet, jotka sopivat teidän yrityksen tapahtumiin.

RAVINTOLOILLE
Italian parhaat ravintolat luottavat moniin Olivon edustamiin tuotteisiin; esim. Pasta Fabbrin artisaanipastoihin, Gli Aironin riiseihin ja Savinin tryffelituotteisiin.

JÄLLEENMYYJILLE
Italialainen ruoka kiehtoo kaikkia ja kuluttajat ovat valmiit investoimaan terveelliseen ja laadukkaisiin tuotteisiin. Jos olet kiinnostunut, kerromme mielellään lisää miten toimimme. Yhdessä voimme räätälöidä toimivan yhteistyömallin.